vineri, 2 noiembrie 2012

O zi buna / 2 noiembrie

Posted: 02 Nov 2012 12:37 AM PDT
Foto: Daniel Peckham| Flickr.com
Foto: Daniel Peckham| Flickr.com

“În era Industrială îţi puteai începe cariera după absolvirea şcolii. În general, nu aveai nevoie de cunoştinţe suplimentare pentru a reuşi în viaţă, pentru simplul motiv că lucrurile nu se schimbau atât de repede. Cu alte cuvinte, învăţătura primită în şcoală îţi ajungea pentru toată viaţa.”
“În Era Infomaţiei, ceea ce ştii iese foarte repede din actualitate. Ceea ce ai învăţat este important, dar nu la fel de important ca repeziciunea cu care poţi să înveţi, să te transformi şi să te adaptezi la noile informaţii.”
“Inteligenta financiară nu se referă la câţi bani faci, ci la câţi păstrezi şi cât de bine lucrează aceştia pentru tine. Ştii că inteligenţa ta financiară creşte, dacă pe măsură ce îmbătrâneşti, banii pe care-i ai îţi asigură mai multă libertate, fericire, sănătate şi îţi oferă mai multe şanse în viaţă.”
“Când mă gândesc la vieţile celor doi taţi ai mei, tatăl bogat şi tatăl sărac, îmi dau seama că una a fost mai împlinită decât cealaltă din simplul motiv că a dispus de mai multe formule câştigătoare.”


=> Delectează-te cu muzică pentru sufletul tău – Radio Vocea Sufletului

ȘTIREA ZILEI

Astazi pe Nasul Tv:
Descoperirile arheologice uimitoare din 2012

Astazi, 02 noiembrie, pe Nasul Tv de la ora 22:00(sau in reluare - sambata de la ora 18:00, duminica de la ora 12:00 si luni de la ora 09:00), Daniel Roxin, intr-o noua editie a emisiunii “Adevaruri tulburatoare”, te asteapta, alaturi de invitatul sau, jurnalistul Valentin Roman, sa afli care sunt cele mai importante descoperiri arheologice ale anului 2012 de pe teritoriul Romaniei, ce impact pot avea acestea in rescrierea istoriei nationale si regionale, dar si pericolele la care ele sunt expuse.

Nasul Tv poate fi receptionat pe internet http://live.nasul.tv/ sau pe urmatoarele retele de cablu http://www.nasul.tv/receptie/

STIRILE ULTIMEI SAPTAMANI:


30 octombrie: Urmasii Mayasilor spun ce inseamna 21 decembrie 2012. Apocalipsa este o "minciuna"!

Un Radio creat de Gabriel Vasilescu si Daniel RoxinCopyright © Vocea sufletului - Design by Laurentiu Vasilescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu