luni, 5 noiembrie 2012

O zi buna / 5 noiembrie

Posted: 05 Nov 2012 03:48 AM PST
Foto: Steven Bratman | Flickr.com
Foto: Steven Bratman | Flickr.com

“A amâna satisfacţia este un proces de programare a durerii şi a plăcerii în viaţă, astfel încât plăcerea să sporescă prin întălnirea şi trăirea mai întâi a durerii şi prin depăşirea ei.  Este singura cale decentă de a trăi.”

“Când părinţii fac lucrurile într-un anumit fel, pentru copii acela este felul în care trebuie făcute. Atunci când copilul îşi vede zilnic părinţii comportându-se disciplinat, sobru, cu demnitate şi având capacitatea de a-şi ordona propriile vieţi, el va ajunge să simtă până în străfundurile fiinţiei sale că acela este adevăratul mod de a trăi.”
“Iubirea: voinţa de a-ţi extinde sinele pentru creşterea ta spirituală sau a altuia.”
În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că uneori curajul înseamnă să faci lucruri care ţi-ar putea face rău. Înseamnă să alegi cel mai înalt nivel al binelui. Şi nu te amăgi.Tu întotdeauna cunoşti care este cel mai înalt nivel al binelui. Nu există nici o îndoială în inima ta. Aşa că astăzi, priveşte lucrurile prin inimă ta, nu prin minte (care întotdeauna încearcă sa te protejeze). Care este cel mai înalt nivel al binelui chiar acum? Tu ştii întotdeauna răspunsul. Doar acţionează.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch
 ~ www.humanitysteam.ro
Discuţie între pensionari:
- Azi am fost la doctor şi-o zis că mai am de trăit două luni!
- Din ce, bă Vasile? Din ce?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu