joi, 8 noiembrie 2012

O ZI BUNA / 8 noiembrie

Posted: 08 Nov 2012 12:18 AM PST
Foto: David Hoffman | Flickr.com
Foto: David Hoffman | Flickr.com

Doar 15% din râsetele noastre au legătură cu glumele. Râsul este mai de graba un liant în relaţionarea cu ceilalţi.
Bărbaţii ar trebui să încerce să zâmbească mai mult dacă vor ca oamenii să reacţioneze pozitiv, femeile ar trebui să evite să zâmbească prea mult dacă vor să creeze impresia de forţă şi control.
Bărbaţii trebuie să înţeleagă că atunci când o femeie este stresată, ea vrea sa vorbească şi tot ce are el de făcut este să asculte, nu să ofere soluţii.
Prima regulă aunci când staţi de vorbă cu un bărbat: exprimaţi-vă cât mai simplu! Nu-i oferiţi mai mult de un subiect de reflecţie o dată.
Femeile nu posedă abilităţi spaţiale superioare pentru că nu prea au fost obişnuite să vâneze şi altceva în afară de bărbaţi.
Cu cât îmbătrânim mai mult, cu atât mai serioasă devine atitudinea noastră faţă de viaţă. Un adult râde în medie de 15 ori pe zi, un pre-şcolar râde în medie de 400 de ori pe zi.

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că cea mai mare întrebare din viaţă este, Cât de mult bine poţi accepta? Binele se îndreaptă către tine in fiecare zi. Cât de mult experimentezi din el depinde de cât de mult din el poţi accepta. Şi cât de mult poţi accepta depinde de cât de „valoros” crezi că eşti. Dumnezeu cunoaşte, bineînţeles,  răspunsul la această întrebare. Tu meriţi tot binele din Univers. Dar tu?  Tu crezi asta? Nu va trebui să te gândeşti decât o secundă să ştii exact de ce ai primit acest mesaj astăzi.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch 
www.humanitysteam.ro

SUPER COLAJ CU - MUZICA BUNA

Asculta mai multe audio soundtrack
Posted: 07 Nov 2012 04:48 AM PST
Foto: Patrick Bouquet | Flickr.com
Foto: Patrick Bouquet | Flickr.com

“Singura menire a unui învăţător este să te ajute să înlături tot ceea ce te desparte de adevărata ta fiinţă şi de ceea ce deja ştii. Maestrul spiritual te ajută să-ţi descoperi acea dimensiune din adâncul fiinţei tale, liniştea.”
“Atunci când pierzi contactul cu liniştea lăuntrică, pierzi contactul cu tine însuţi, te pierzi în lume.”
“Un moment de pericol poate aduce cu sine o încetate a fluxului gândirii, oferindu-ţi astfel o idee despre ce înseamnă să fii prezent, alert, conştient.”
“Să conştientizezi că eşti conştiinţa din spatele vocii înseamnă să fii liber.”
“În fond, nefericirea ta nu se naşte din circumstanţele vieţii tale, ci din condiţionarea minţii.”
Observă cât de prezentă este o floare, cum se predă vieţii.Iubeste-te! Fiecare persoana este frumoasa in felul sau. Este important sa te iubesti sa ai mereu incredere in tine.

Asculta mai multe audio pop

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu