luni, 3 septembrie 2012

O zi buna / 3 septembrie

Posted: 02 Sep 2012 11:21 PM PDT
Foto: SLR Jester | Flickr.com
Foto: SLR Jester | Flickr.com

“Cel care menţine o viziune minunată în inima sa, un ideal măreţ, va realiza cu siguranţă acel ideal mai devreme sau mai târziu. Columb a avut viziunea unei “lumi noi” şi a descoperit-o. Copernic a întreţinut viziunea multiplicităţii lumilor şi a unui Univers mai larg şi lui această realitate i-a fost revelată. Buddha a fost susţinut de viziunea unei lumi spirituale de o frumuseţe fără pată şi de o pace perfectă şi a reuşit astfel să intre în propria viziune.”
James Allen

“A fi tu însuţi îţi oferă toate elementele pentru a te simţi împlinit, pentru ca viaţa să aibă sens, semnificaţie. Simplul fapt de a fi tu însuţi şi de a creşte conform firii tale va duce la împlinirea destinului tău.”
Osho

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că ar trebui să ai un vis dacă îţi doreşti să ai un vis împlinit. Denis Waitley a spus asta şi avea dreptate. Aşa că exprimă-ţi visul; clarifică şi cuantifică-ţi viziunea. Nu ţinti către un ţel pe care nu-l vezi. Şi nu îndrăzni să-ţi reduci visul la cea mai mică componentă. Extinde-l spre cea mai mare componentă a lui. Poţi avea asta. Chiar poţi.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

El ritmo - colaj muzica romaneasca

Asculta mai multe audio folk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu